Terug naar overzicht

Warmhoudketel Zilver RVS 6,8L IP20 950 Watt

Warmhoudketel Zilver RVS 6,8L IP20 950 Watt

Levertijd: 07.12.2023 - 11.12.2023

Betaal veilig en gemakkelijk met:
iDeal VISA Mastercard PayPal Apple Pay
Productnummer: 100991
GTIN: 4250525304275

De glühweinketels van MONZANA zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kunnen niet alleen opwarmen. Kies tussen de functies: opwarmen en warm houden. De twee praktische indicatielampjes op de dispenser tonen jou welke functie wordt gebruikt. Dit desbetreffende lampje brandt dan constant.

Met de traploos variabele temperatuurinstelling kun je een temperatuur tussen 30 en 110 graden Celsius selecteren. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste temperatuur op het wiel in te stellen. Daarnaast heeft de warmhoudketel een aan/uit schakelaar.

Voor een comfortabel gebruik is de warmwaterdispenser uitgerust met een kraan, die zo is ingesteld dat je er comfortabel een kopje onder kunt zetten. Mocht er per ongeluk toch geknoeid zijn, is dat niet erg, want de opvangbak vangt dit op.

Het deksel, incl. gebogen, warmte-geïsoleerde handgreep biedt jou een veilige hantering. Daarnaast is het deksel voorzien van een vergrendelingsslot, dat je eenvoudig kunt openen en sluiten door te draaien.

Productvoordelen:

 • Inhoud: 6,8 liter
 • Temperatuurinstelling 30 tot 110 graden Celsius
 • Met eenvoudig te reinigen opvangbak
 • Volledig roestvrijstalen behuizing 
 • Indicatielampjes: verwarmen, warm houden
 • Afsluitbaar deksel met thermale greep
 • Thermostaat
 • Inhoudindicatie met weergave aantal kopjes
 • Tapkraan
 • Aan/uit-schakelaar

Technische gegevens:

 • SGS - GS gekeurde veiligheid
 • Inhoud: 6,8 liter
 • Vermogen: energiesparend 950 Watt, 50 Hz
 • Spanning: 220-240V
 • Beschermingsgraad: IP 20
 • Doorloopsnelheid tot 1,1 liter / minuut

Leveringsomvang:

 • Glühweinketel
 • Handleiding
Eigenschaften "Warmhoudketel Zilver RVS 6,8L IP20 950 Watt"
Breed: 31
Energielevering: Netzbetrieben
Formulier: Vierkant
Hoogte: 42
Kleur: Zilver
Lengte: 31
Materiaalsoort 1: Edelstahl
Materiaalsoort 2: Kunststof

136 van 136 beoordelingen

review full star
review full star
review full star
review full star
review half star

4.89 van 5 sterren


89%

11%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Gecontroleerde beoordeling. Informatie over de testprocedure is beschikbaar hier.
De evaluatieteksten worden door ons niet redactioneel herzien, de activering vindt plaats na een handmatige controlle van de inhoud. Wij behouden ons het recht voor, om beledigende en onware recensies niet te publiceren.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


June 5, 2019 17:57

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Sehr guter Kocher

Tolles Preis Leistungsverhältnis, sehr zu empfehlen

March 11, 2019 11:21

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Preis/Leistung ok

Super Preis/Leistung Verhältnis. Qualität ok. Schneller und sicherer Versand. Gerne wieder.

February 19, 2019 07:54

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Guter Service - Gutes Gerät

Bestellvorgang und Lieferung ganz unkompliziert. Gerät wie beschrieben . Bin mit allem zufrieden. Empfehlenswert. Jederzeit gerne wieder. Danke :-)

February 12, 2019 11:24

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Alles ok. Schnelle Lieferung

Alles OK. Sehr schnelle Lieferung

January 28, 2019 09:47

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

superschnelle lieferung

alles in allem. TOP

January 3, 2019 18:47

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Genial

Jederzeit wieder sagen auch unsere freunde

January 3, 2019 17:48

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Bestellung trifft Vorstellung

Sehr gutes Gerät, Überhitzungsschutz schon ungewollt ausprobiert- funktioniert wie beschrieben. Lieferung schnell und ordentlich. Bin sehr zufrieden.

December 28, 2018 11:55

review full star
review full star
review full star
review full star

Nur noch mit dem Glühweinkocher von DEUBA

Durch eine längere Suche im Internet fan dich diesen Glühweinkocher und erstmalig das Unternehmen DEUBA! Beides empfehlenswert!

December 28, 2018 11:21

review full star
review full star
review full star
review full star

Alles Gut

Artikel kam Gut an

December 28, 2018 10:17

review full star
review full star
review full star
review full star
review full star

Alles super

Schnelle Lieferung und alles wie beschrieben. Bin sehr zufrieden

Ik heb de volgende vragen bij het product Warmhoudketel Zilver RVS 6,8L IP20 950 Watt (100991)
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Weggooien en retour

Toelichting

Milieuvriendelijke verwerking van oude elektrische apparatuur

Overeenkomstig de voorschriften van de Wet op elektrische en elektronische apparaten (hierna: ElektroG) zijn wij verplicht de door ons geleverde elektrische apparaten terug te nemen en te zorgen voor hergebruik of vernietiging ervan. Wij vestigen uw aandacht daarom graag op het volgende.

Elektrische apparaten worden aangeduid met onderstaand symbool van een doorgestreepte vuilnisbak. Dit betekent dat batterijen en elektrische apparaten niet bij het huisvuil of ongesorteerd stedelijk afval mogen worden weggegooid.

 

Afgedankte elektrische apparatuur bevat schadelijke stoffen en hulpbronnen. De schadelijke stoffen kunnen negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid en het milieu.

Als consument bent u wettelijk verplicht oude elektrische apparaten in te leveren bij een erkend inzamelpunt, bijvoorbeeld bij een inzamelpunt van de gemeente of het stadsdeelbestuur.

Dit zorgt ervoor dat de oude toestellen op de juiste manier worden gerecycled en dat negatieve gevolgen voor het milieu worden vermeden.

Bovendien nemen wij uw oude elektrische apparaten kosteloos terug.

Bepaalde oude apparaten kunt u gratis door ons laten ophalen. Op uw verzoek zullen wij bij de levering van uw nieuwe elektrische en elektronische apparaat van de categorieën 1 (warmtedragers), 2 (beeldschermen, monitoren en apparaten met beeldschermen met een oppervlakte van meer dan 100 cm²) en 4 (grote apparaten) van bijlage 1 bij § 2, lid 1 van de ElektroG, uw oude apparaat van hetzelfde type, dat in wezen dezelfde functies vervult als het nieuwe apparaat, kosteloos innemen. Voorbeelden van elektrische apparaten die onder deze categorieën vallen, vindt u hier: https://www.stiftung-ear.de/en/topics/elektrog/producers-ar/allocating-equipment

Wanneer uw nieuwe apparaat in aanmerking komt voor gratis inname van uw oude apparaat, zullen wij u gedurende het bestelproces vragen of u het oude toestel wilt laten innemen wanneer het nieuwe toestel wordt geleverd.

Om onze afvalverwijderings- en recyclingtaak te kunnen vervullen, zijn wij bovendien aangesloten op een landelijk afvalverwerkingssysteem.

Bij de aankoop van een elektrisch en/of elektronisch apparaat van categorie 3 (lampen), 5 (kleine apparaten) en/of 6 (kleine IT- en telecommunicatieapparaten) van bijlage 1 bij § 2, lid 1 ElektroG, kunt u uw oude apparaat van hetzelfde type, dat in wezen dezelfde functies vervult als het nieuwe apparaat, gratis bij een inzamelpunt bij u in de buurt inleveren. U kunt daarnaast tot 3 oude apparaten per type apparaat op deze manier inleveren, ongeacht de aankoop van een nieuw toestel, mits de apparaten niet groter zijn dan 25 centimeter.

Meer informatie over het inleveren van oude apparaten en over inzamelpunten bij u in de buurt vindt u op de website van de Stichting Elektro-Altgeräte Register (EAR) https://www.stiftung-ear.de/en/home

Ons registratienummer bij de Stichting Elektro-Altgeräte-Register (EAR) is: WEEE Reg. Nr.: DE 39 424 006

Wissen van persoonsgegevens

Let op: er kunnen nog persoonsgegevens op uw oude toestel staan. U bent zelf verantwoordelijk voor het wissen van de persoonlijke gegevens op de toestellen. Indien uw persoonsgegevens niet veilig van de te vernietigen elektrische apparatuur zijn gewist, kan niet worden gewaarborgd dat deze gegevens niet in handen van onbevoegden vallen.

Verwijderen van batterijen en lampen

Wilt u zo vriendelijk zijn om verwijderbare oude batterijen, oude oplaadbare accu’s en gloeilampen uit het toestel te halen alvorens u deze inlevert. Gelieve batterijen en lampen afzonderlijk weg te gooien.

Informatie over het weggooien van batterijen

De volgende mededeling heeft betrekking op de behandeling van apparaten door eindgebruikers, wanneer deze apparaten uit batterijen bestaan of wanneer deze apparaten batterijen bevatten.

Gratis terugname van gebruikte batterijen:

Batterijen mogen niet bij het huisvuil worden weggegooid. U bent wettelijk verplicht gebruikte batterijen in te leveren, zodat een correcte verwerking kan worden gewaarborgd. U kunt gebruikte batterijen inleveren bij een gemeentelijk inzamelpunt of bij uw plaatselijke winkelier. Als distributeur van batterijen is de verkoper verplicht gebruikte batterijen terug te nemen, waarbij zijn/haar verplichting tot terugname is beperkt tot gebruikte batterijen van het type dat hij aanbiedt en verkoopt of heeft aangeboden en verkocht. U kunt gebruikte batterijen van bovengenoemd type per post naar de verkoper toesturen of ze rechtstreeks gratis afgeven op de vestigingsplaats van de verkoper.

Betekenis van batterijsymbolen:

 

Batterijen zijn gemerkt met het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak. Batterijen mogen niet bij het huisvuil worden weggegooid. Batterijen die meer dan 0,0005% kwik, meer dan 0,002% cadmium of meer dan 0,004% lood bevatten, worden aangeduid met de afkorting van de chemische naam ("Cd" voor cadmium, "Pb" voor lood en "Hg" voor kwik):

{{{text}}}
{{ record.Title }}
{{ record.Description }}
Basisprijs {{record.Price}}
Koop samen met
Helaas uitverkocht op
Theepot Glas incl. Zeefje 1,5L
Theepot Glas incl. Zeefje 1,5L
€ 27,95
incl. btw, gratis levering
Helaas uitverkocht op
Tosti-ijzer XL Zwart/Zilver Elektrisch 750W Anti-aanbak
Helaas uitverkocht op
Keramische Ventilatorkachel MZKH2200 Zwart 2000W
Keramische Ventilatorkachel MZKH2200 Zwart 2000W
€ 48,95
incl. btw, gratis levering
Helaas uitverkocht op
Deuba Waterkoker Zwart/Zilver glas/roestvrij staal 1,7L
Vergelijkbare artikelen
Helaas uitverkocht op
Glühwijnketel 8.8L
Glühwijnketel 8.8L
€ 61,95
incl. btw, gratis levering
Helaas uitverkocht op
Weckketel 28L met LCD Display en Timer
Weckketel 28L met LCD Display en Timer
€ 104,95
incl. btw, gratis levering
Helaas uitverkocht op
Warmhoudketel Zilver RVS 20L IP20 950 Watt
Warmhoudketel Zilver RVS 20L IP20 950 Watt
€ 65,95
incl. btw, gratis levering