Gratis verzending
Snelle levering
Aankoop op rekening mogelijk
10 miljoen tevreden klanten
Categorieën
Productsuggesties
Menu

Betalingsvoorwaarden

BETAALMETHODEN

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan op onze website: PayPal, MasterCard, VISA, iDeal of Apple Pay.

1. NADERE INFORMATIE OVER DE BETAALMETHODEN

1.1 PayPal

U kunt op onze website betalen met PayPal. Nadat u PayPal als betaalmethode hebt geselecteerd, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en vervolgens kunt u betalen. Als u nog geen PayPal-account heeft, kunt u zich hier tevens registreren.

Indien u de bestelling retourneert, wordt het bedrag teruggestort op uw PayPal-account.

1.2 Creditcard

Op onze website kunt u veilig en eenvoudig met uw creditcard betalen. Wij accepteren de volgende creditcards: VISA en MasterCard. Selecteer tijdens het afrekenen de juiste kaart en vul de vereiste gegevens in de daarvoor bestemde velden in. Let wel, in geval van een negatief resultaat van de risico-evaluatie, wordt deze betaalmethode niet weergegeven.

De creditcardgegevens worden gecodeerd via SSL verzonden. U kunt dit herkennen aan de "https" in de zoekbalk van uw browser op de betaalpagina. Dit houdt in dat u bij ons een beveiligde aankoop doet.

Indien u de bestelling retourneert, zal het betreffende bedrag worden teruggestort op de in rekening gebrachte creditcard.

1.3 iDeal

iDEAL is een online betaalmethode die ongeveer hetzelfde werkt als een normale vooruitbetaling. Als u kiest voor de iDEAL-betaalmethode, wordt u automatisch doorgeleid naar het internetbankieren van uw bank. U logt in met uw gebruikelijke login en kunt het bedrag van uw bestelling meteen betalen, aangezien alle gegevens al zijn ingevuld. Bij retourzendingen zullen wij het te crediteren bedrag overmaken op uw bankrekening.

1.4 Apple Pay

U kunt in onze online shop veilig en gemakkelijk betalen via uw iPhone, iPad of Apple Watch met Apple Pay, zonder kaart- en adresgegevens in te voeren. Nadat u de Apple Pay-knop hebt geselecteerd, bevestigt u uw betaling met Face ID, Touch ID of de code van uw apparaat. Bij retourzendingen maken wij het te crediteren bedrag over op uw bankrekening die u tijdens de betaling heeft opgegeven.

 

Mijn betaling is niet verwerkt

Uw betaling wordt automatisch door ons verwerkt. Het kan echter gebeuren dat uw betaling niet kan worden verwerkt, bijvoorbeeld wanneer het betalingskenmerk onjuist of onvolledig is. Indien u geen bevestiging van uw betaling heeft ontvangen, raden wij u aan te controleren of u mogelijk een terugboeking van ons heeft ontvangen. Als het niet duidelijk is waarom u een terugboeking van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Belangrijk: indien u contact met onze klantenservice opneemt, vermeldt dan alstublieft uw betalingsgegevens en de datum van overboeking wanneer u via uw bank heeft betaald. Indien u met Paypal heeft betaald, ontvangen wij graag uw transactiecode, zodat wij uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling kunnen nemen.